3i

3i

EN

Köldök

Az Ilan Lev Módszer visszatérés abba a kozmológiába, ahol az ember volt a középpontban, és akit ez nem jogokkal, hanem felelősséggel ruházott fel. Azzal a feladattal, hogy összekötő, mediátor legyen a paradox világok között, amik mint egy vitorlát feszítik ki a valóságot. Gondolat és cselekvés, munka és pihenés, fent és lent, menny és föld, múlt és jelen, férfi és nő, élet és halál között. Így ha az életet folyton ismétlődő mintaként – mint egy nyolcast – képzeljük el, benne az ember helye a nyolcas a „köldöke” lenne.

 

Petrovics Sándor - ILM - Köldök

 

Az ILM azzal hullámzással dolgozik, ami folytonosan átfolyik rajtunk, mégsem kezdődik el sehol és vége sincs sehol. Ami folytonosan nő bennünk, ha hagyjuk. Ezért a kezelés alatt megfigyelői vagyunk a bennünk kibontakozó életnek, mozgásnak, rezgésnek, amiből mindannyian felépülünk, és csupán kapcsolódni lehet hozzá – alázattal és gyermeki kíváncsisággal.

Ezért az ILM egy emlékeztető, egy pihenő és egy töltőállomás, ahol az ember egy másik emberen keresztül kapcsolódik vissza a saját testéhez, ami egykor lehetett harctér vagy a tett színhelye. De most lehetőség, hogy békét kössön, feloldódjon és rájöjjön: a test nem a probléma, hanem a megoldás része.